Seda Bakan kimdir? Seda Bakan kiminle evli?

10 Haziran 2019 Pazartesi 19:45
seda-bakan-kimdir-seda-bakan-kiminle-evli

10 Ekim 1985'de doğan Seda Bakan, dizi ve sinema oyuncusu. Son zamanlarda hamileliğiyle gündeme gelen Seda Bakan, anne olmak için sabırsızlanıyor. Peki Seda Bakan kiminle evli? Seda Bakan hangi dizi-filmlerde oynadı? İşte Seda Bakan hakkında merak edilen bilgiler...

Sakarya Üniversitesi Dış Ticaret Bölümü mezunudur. Özellikle Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisindeki Eda rolüyle tanınmıştır. Kardeş Payı dizisindeki Feyyza rolüyle popülerliğini arttırmıştır.

Tv8 de yayımlanan Yetenek Sizsiniz Türkiye programının 2016 sezonunda juri üyeliği yapmıştır.

Oyuncu Seda Bakan, 4 Ekim 2014 tarihinde müzisyen Ali Erel ile evlenmiştir.

Filmografisi

Öldür Beni Sevgilim -(2018)
Arif V 216 -(2018) (Pembe Şeker/Alev)
Bana Sevmeyi Anlat (2016-2017) (Leylâ) 
Kara Bela (2015) (Burcu)
Kardeş Payı (2014-2015) (Feyyza)
Zaman Makinesi 1973 (2014) (Yasemin/Deniz)
Behzat Ç. Ankara Yanıyor (2013)
Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm (2011) (Eda Akkaya)
Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi (2010-2013) (Eda Akkaya)
Şen Yuva (2010) (Oya)
Umut (2009) (Meryem)
Geniş Aile (2009) (Esma)
Makber (2009) (Güneş)
Adanalı (2008-2009) (Başak)
Pars: Narkoterör (2008) (Zülfiye - Zülüf)

Televizyon programları

Yetenek Sizsiniz Türkiye (jüri)
 



Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/seda-bakan-kimdir-seda-bakan-gundem-2887313/



Haber okunma sayısı: 259

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER